Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@21:47:56 GMT

اصرار مجلس بر حذف سود مرکب از نظام بانکی

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۷۶۵۴

 علی‌اکبر کریمی با اشاره به مخالفت شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام با بند(ز) تبصره 16 قانون بودجه سال 98 درخصوص "حذف دریافت سود مرکب از بدهکاران بانکی"، گفت: در مورد این مصوبه مجلس که پس از مخالفت شورای نگهبان جهت بررسی بیشتر به مجمع تشخیص فرستاده شده، دو موضوع حائزاهمیت است ابتدا تاکید مجلس نسبت به "اصلاح نحوه محاسبه سود" و دیگری "وجود حجم گسترده مطالبات معوق در سیستم بانکی" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلاح نحوه محاسبه سود مرکب بانکی

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی درخصوص تاکید مجلس نسبت به تغییر نحوه محاسبه سود است، توضیح داد: نحوه محاسبه سود به‌صورت مرابحه مرکب باید مورد بررسی مجدد قرار بگیرد چراکه این مسئله فشار مالی بسیاری را به مردم طی سال‌های گذشته وارد کرده است به همین دلیل  مصوبه فوق نحوه محاسبه سود را اصلاح کرده تا مردم بتوانند با فشار کمتر بدهی‌های خود را به بانک‌ها پرداخت کنند.

وجود حجم گسترده مطالبات معوق در سیستم بانکی

وی ادامه داد: نکته دوم در مورد اهمیت موافقت با این مصوبه درخصوص "وجود حجم گسترده مطالبات معوق در سیستم بانکی" به‌عنوان یکی از معضلات جدی نظام بانکی است لذا این مصوبه می‌‌تواند مسیر جدیدی را باز کند تا حجم قابل‌توجه‌ای از مطالبات بانکی زنده شده و مردم نیز از زیر دین بانک‌ها بیرون آیند و مشکلاتی همچون توقیف اموال، ممنوع‌الخروج بودن و... رفع شوند.

حذف دریافت سود مرکب از بدهکاران بانکی

این نماینده مجلس با بیان اینکه متاسفانه مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوبه "حذف دریافت سود مرکب از بدهکاران بانکی" در پی اطلاعات واصله رد کرده است، افزود: به‌نظرم استدلال های کارشناسی برای دوستان مجمع نسبت به مصلحت این موضوع و ضرورت آن برای اقتصاد و بانک‌های کشور کافی نبوده لذا امید است "حذف دریافت سود مرکب از بدهکاران بانکی" در اسرع‌وقت در قالبی‌ دیگر به‌عنوان تصمیمی راهگشا در اقتصاد کلی توسط مراجع قانونی پیگیری شود.

تقاضا از مقام معظم رهبری برای ورود به مسئله

کریمی اضافه کرد: دراین باره تقاضایی نیز از مقام معظم رهبری شده است تا ایشان پیگیری مجدد موضوع را به‌عنوان یک معضل مهم اقتصادی کشور به مجمع ارجاع دهند و مجمع دراین خصوص تجدیدنظر کند.

به گفته عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، نمایندگان کمیسیون اقتصادی باتوجه به آثار گسترده‌ای که حذف سود مرکب برای اقتصاد کشور دارد نسبت به موافقت مجمع و دیگر مقامات با مصوبه مجلس در لایحه بودجه سال 98 درخواست مساعدت دارند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورای نگهبان مجمع تشخیص مصلحت بودجه مجمع تشخیص مجلس شورای اسلامی دین مجمع تشخیص مصلحت کارشناسی اقتصاد مقام معظم رهبری کمیسیون اقتصادی اقتصاد کشور لایحه بودجه مجمع تشخیص مصلحت نظام نظام بانکی سود مرکب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۷۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت

آفتاب‌‌نیوز :

طحان نظیف درباره مصوبه مجلس برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: ما نسبت به این موضوع ایرادی نداشتیم و تایید آن را قبلاً اعلام کردیم، اما ما درباره لایحه برنامه هفتم ایرادات و ابهامات دیگری داشتیم که در حال رفت و آمد میان مجلس و شورای نگهبان است و پس از رفع این ایرادات لایحه به طور کامل ابلاغ می‌شود.

وی گفت: طبق مفاد این مصوبه نیز قانون برنامه هفتم از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • اعلام جزئیات جدید از لایحه حجاب و عفاف | اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد
  • اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد؟
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود / ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه این کارگران نیاز است + فیلم
  • بابایی کارنامی : درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود + فیلم